parkgolflogo

Informatie

Na drie succesvolle eerdere edities gaan we dit jaar in Berkel-Enschot weer een unieke golfbaan creëren voor één dag. Op zondag 30 augustus zullen op diverse groenvoorzieningen verspreid door het dorp in totaal 18 uitdagende holes worden gecreëerd waarop die dag een leuk en gezellig golf toernooi wordt gespeeld. Het "fun" element om golf te spelen midden in Berkel-Enschot staat deze dag centraal, maar het werkelijke golfspel wordt zo goed mogelijk benaderd.

Iedereen uit Berkel-Enschot en omgeving is welkom om mee te doen en men kan individueel of als een flight (team) inschrijven. Golfervaring is zeker niet verplicht maar helpt uiteraard wel om een goede score te halen. De baan bestaat uit par 3, 4 en 5 holes met Boerderij Denissen als centraal clubhuis.

Er wordt gespeeld met een officiële AlmostGolf® bal. Het formaat en de reactie van deze bal zijn gelijk aan die van een normale golfbal, echter door een ander materiaal en lager gewicht kan deze veilig gebruikt worden. Deelnemers kunnen zelf clubs meebrengen of een set lenen van Parkgolf. Alleen een putter en wedges (PW, SW, etc) zijn toegestaan om te gebruiken.

Programma

12.30 uur
Ontvangst incl. koffie/ thee met iets lekkers, driving range is geopend voor als je vooraf wat wilt oefenen

13.15 uur
Korte instructie en uitreiken goodybag, ballen, plattegrond en scorekaart

13.30 uur
Aanvang wedstrijd middels gunshot

16.00 uur
Einde wedstrijd, aanvang borrel

17.00 uur
Prijsuitreiking, einde programma

Locatie: Boerderij Denissen, Generaal Eisenhowerweg 1, Berkel-Enschot

Inschrijven

Vul onderstaand formulier in om deel te nemen aan ParkGolf Berkel-Enschot, zondag 30 augustus 2020.

De kosten bedragen € 17,50 per persoon incl. koffie/ thee bij ontvangst, goodybag met AlmostGolf ballen, gebruik golfclubs en een borrelhapje na afloop.
Na ontvangst van je betaling op NL59 RABO 0106841777 o.v.v. ParkGolf BE is de inschrijving definitief.

Naam *

Email *

Straat + Nr *

Plaats *

Telefoonnummer*

Geboortedatum *

Graag mij indelen in de flight met..

Plattegrond

Onderstaand de golfbaan plattegrond van een eerdere editie als voorbeeld. We zijn druk bezig met het uitzetten van weer een leuke nieuwe baan voor dit jaar. Deelnemers ontvangen een plattegrond en scorekaart bij aanvang van de wedstrijd.
 

Partners

Club Coca     Cola Boerderij Denissen   Goed Beter Bertens     Prisedeau Golf Sepa Secretarieel

Contact

Heb je vragen of wil je meer informatie dan kun je ons een bericht sturen via info@parkgolf.nl of onderstaand formulier invullen.

Met vriendelijke groet, Koen Wouters en Jeroen Bax

Uw naam *

Uw email *

Onderwerp *

Uw bericht *