parkgolflogo

Informatie

Eindelijk! Oisterwijk krijgt een golfbaan! Op zondag 14 september aanstaande wordt rondom de stroom en in centrum een unieke golfbaan aangelegd. Café Koosje organiseert dan „Parkgolf Oisterwijk”.

Door het park, via de Lind en eindigend bij de kiosk zullen zullen in totaal 18 uitdagende holes worden gecreëerd waarop een sportief maar vooral gezellig golf toernooi wordt gespeeld. Het "fun" element om te golfen midden in Oisterwijk staat deze dag centraal, maar het werkelijke golfspel wordt zo goed mogelijk benaderd. Iedereen is welkom om mee te doen en men kan individueel of als flight inschrijven. Golfervaring is niet verplicht maar helpt uiteraard wel om een goede score te halen.

De baan bestaat uit par 3, 4 en 5 holes met Café Koosje als centraal clubhuis. Er wordt gespeeld met een officiële AlmostGolf® bal. Het formaat en de reactie van deze bal zijn gelijk aan die van een normale golfbal, echter door een ander materiaal en lager gewicht kan deze veilig gebruikt worden. Deelnemers brengen zelf clubs mee of kunnen deze voor € 7,50 huren. Alleen een putter en wedges (PW, SW, etc) zijn toegestaan om te gebruiken.

Programma

13.00 uur
Ontvangst bij Café Koosje incl. koffie/ thee met iets lekkers, driving range is geopend

14.00 uur
Korte instructie en uitreiken goodybag, ballen, plattegrond en scorekaart Aanvang wedstrijd middels gunshot

16.30 uur
Einde wedstrijd, aanvang borrel

18.00 uur
Prijsuitreiking, einde programma

Locatie: Café Koosje,
Gemullehoekenweg 1,
Oisterwijk

Inschrijven

Vul onderstaand formulier in om deel te nemen aan ParkGolf Oisterwijk, zondag 14 september 2014. De kosten bedragen € 35,- per persoon incl. koffie/ thee bij ontvangst, goodybag met AlmostGolf ballen en hapjes tijdens de borrel.

Na ontvangst van je betaling op NL77RABO0168924072 t.n.v. Café Koosje is de inschrijving definitief.

Naam *

Email *

Straat + Nr *

Plaats *

Telefoonnummer*

Geboortedatum *

Graag mij indelen in de flight met..

Plattegrond

Onderstaand de golfbaan plattegrond voor ParkGolf Oisterwijk 2014. De baan bestaat uit Par 3, 4 en 5 holes. Deelnemers ontvangen plattegrond en scorekaart bij aanvang van de wedstrijd. Ook bezoekers zijn die dag van harte welkom om door te baan te lopen.

Plattegrond

Partners

Cafe Koosje Club   Goed Beter Bertens   Music Box   Prisedeau Golf Sepa Secretarieel BecxTuin Lieve Lente Sec, Eten en drinken Oisterwijk Sec, Eten en drinken Oisterwijk Buro Vermeer Brasserie Vulders van der kruijs Scooters WeekendsOnly shopping Traktor Aannemingsbedrijf pitch en Putt Electro World van Amelsvoort Joost Kwinten Assurantie Moor

Contact

Heb je vragen of wil je meer informatie dan kun je ons een bericht sturen via info@parkgolf.nl of onderstaand formulier invullen.

Met vriendelijke groet, Koen Wouters en Jeroen Bax

Uw naam *

Uw email *

Onderwerp *

Uw bericht *