parkgolflogo

Informatie

Parkgolf organiseert fun-golf evenementen waarbij voor één dag een 18 holes golfbaan wordt aangelegd. Hierop wordt een sportief maar vooral gezellig golftoernooi gespeeld waaraan iedereen mee kan doen, met of zonder GVB.

We maken voor de aanleg gebruik van parken en andere openbare groenvoorzieningen in de omgeving van de betreffende locatie. Hierdoor ontstaat iedere keer opnieuw een golfbaan met een uniek karakter.

Er wordt gespeeld met echte golfclubs maar wel een speciaal daarvoor geselecteerde "AlmostGolf" bal. Het formaat en de reactie van deze bal zijn gelijk aan die van een normale golfbal echter door het lage gewicht wordt alleen de afstand verkort en is de bal volkomen veilig te gebruiken op openbaar terrein.

Omdat een toernooi anders dan bij streetgolf ook op echt gras plaatsvind wordt de werkelijke golfervaring zo dicht mogelijk benaderd. Een driving range, afslagplaatsen, greens en holes worden zo origineel als mogelijk aangelegd.

Organisatie

Parkgolf neemt graag de volledige organisatie op zich in opdracht van horeca bedrijven als promotie/ publiekevenement of voor bedrijven als evenement speciaal voor personeel of relaties. We starten hierbij met een inventarisatie van uw wensen en de mogelijkheden voor het aanleggen van een baan. Hieruit volgen een programma en plattegrond. Vervolgens richten we een website in speciaal voor uw eigen evenement met daarop alle informatie en de mogelijkheid om in te schrijven. We ondersteunen in promotie materialen voor het uitnodigen van deelnemers en het werven van eventuele sponsoren.

Op de dag zelf leggen we de baan aan; afslagplaatsen worden uitgezet, greens worden gemaaid, holes uitgestoken en vlaggen geplaatst. Alle materialen brengen we mee en een grote diversiteit aankleding waarin ook veel maatwerk mogelijk is voor sponsoren zorgt daarnaast voor een sfeervolle uitstraling.

We ondersteunen in de ontvangst van de deelnemers en zorgen dat zij allemaal worden voorzien van instructies en een goodybag met in ieder geval een aantal ballen, een mooi gedrukte plattegrond/ scorekaart en wat accessoires. We kunnen zelfs de clubs verzorgen waarmee gespeeld kan worden.

Contact

Hebt u vragen of wilt u meer informatie over de mogelijkheden m.b.t. de organisatie van een Parkgolf editie op uw locatie of voor uw bedrijf dan kunt u een e-mail sturen naar info@parkgolf.nl of onderstaand formulier invullen.

Met vriendelijke groet, Koen Wouters en Jeroen Bax

Uw naam *

Uw email *

Onderwerp *

Uw bericht *